21 Ocak 2012 Cumartesi

MANTARLI MİLFÖYLER

100. TARİFİN ADI : MANTARLI MİLFÖYLER
GÖNDEREN : DELİKIZ PINAR MUTFAKTA

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek TIKLAYINIZ .

MANTARLI MİLFÖYLER

MALZEMELER

- 12 adet milföy
- yarım kg mantar
- 2 büyük boy soğan
- yarım çay b.sıvıyağ
- 2 yumurta
- yarım çay b.süt
- tuz,karabiber
- 1 su b.rende kaşar peynir
- kalıpları yağlamak için sıvıyağ

YAPILIŞI

Öncelikle kalıplar sıvıyağ ile yağlanır.Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvıyağda sotelenir.
Mantarler eklenerek suyunu salıp çekene kadar pişirilir.Soğutulur.Diğer malzemelerde
eklenerek iç harç hazırlanmış olur.Milföyler yağlanan kalıplara yerleştirilir,çatalla altları
delinir.İç harç milföylerin içine doldurulur,175 derecelik fırında üzeri iyice kızarana
kadar pişirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder