6 Aralık 2010 Pazartesi

PİLAV ÜSTÜ ET KAVURMA

35. TARİFİN ADI:  PİLAV ÜSTÜ ET KAVURMA
       GÖNDEREN :PINARABDULLAH

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .

Et Kavurması:



İstediğiniz miktarda et kuşbaşılık doğranmış


Sıvıyağ


Tuz


Hazırlanışı:


Etleri tencereye alalım. Etin kendi suyu çıkıncaya kadar kendi halinde pişirelim. Sonra sıvıyağ ilave edip istediğimiz yumuşaklığa varıncaya kadar pişirelim. En son tuzunu ilave edip altını kapalım. Pilav eşliğinde servis yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik. Katılım da çok güzel. Yemeklere diyecek laf yok zaten.

    YanıtlaSil