35. TARİFİN ADI: PİLAV ÜSTÜ ET KAVURMA
GÖNDEREN :PINARABDULLAH
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .
Et Kavurması:
İstediğiniz miktarda et kuşbaşılık doğranmış
Sıvıyağ
Tuz
Hazırlanışı:
Etleri tencereye alalım. Etin kendi suyu çıkıncaya kadar kendi halinde pişirelim. Sonra sıvıyağ ilave edip istediğimiz yumuşaklığa varıncaya kadar pişirelim. En son tuzunu ilave edip altını kapalım. Pilav eşliğinde servis yapabilirsiniz.
Güzel bir etkinlik. Katılım da çok güzel. Yemeklere diyecek laf yok zaten.
YanıtlaSil