GÖNDEREN : KELEBEKLİ SANİYELER
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .
Malzemeler:
Kuşbaşı doğranmış dana et,
1 adet soğan
Sıvıyağ
1 yemek kaşığı salça
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Öncelikle bir tencerede etleri yağsız şekilde koyalım, etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim… ardından birazcık sıvıyağ ekleyip etleri kavuralım… ayrı tavada soğanı doğrayalım biraz sıvıyağ ekleyip soğanları kavuralım, ardından salçayı ekleyelim biraz daha kavuralım ve etli tenceremizin içine katalım ve karıştıralım… 1-2 su bardağı su ekleyelim ve etler yumuşayıncaya kadar pişirelim ve son olarak baharatlarını katıp karıştırın, afiyet olsun.
Burada da aynı yukarıdaki gibi etleri tencereye koyup suyunu salana kadar pişirdim. Daha sonra biraz sıvıyağ ekleyip kavurdum ve kekik tuz serpiştirdim. Pilav üzerinde servis yaptım… afiyet olsun.
Özlemcim etkinliğin çok harika gidiyor emeğine sağlık
YanıtlaSilözlemcim çokk basit yemeklerde gönderilebiliyomuş bende gözüm korkmuştu ne yemek yaparım diye belki gönderirim sana yemek ve tarifi nasıl iletişim kurcaz bilgilendirirsen mutlu olurum.
YanıtlaSilbu 3. etkinliğim olsa da hala biraz acemiyim, nasıl göndereceğimi bilemedim tarifim aşağıda
YanıtlaSilsevgiler, kolaylıklar
http://minetozanlioglu.blogspot.com/2010/12/meyveli-mayhos-borek.html
canım özlemciğimmm gündüz gelemedim ama bende de bir tarifin var beklerim...
YanıtlaSilbı tarıfım varrr
YanıtlaSilbı tarıfım var
YanıtlaSilCanım etkinliğin hayırlı olsun. en kısa zamanda bende tarif göndereceğim. Yemeği yapan arkadaşımızında ellerine sağlık nefis olmuş. sevgilerimle...
YanıtlaSil