63. TARİFİN ADI: AYVALI TAS KEBABI
GÖNDEREN : ARZU
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .
MALZEMELER:
-Yarım kg kuşbaşı et
-1 Havuç
-1 Ayva
-3 Orta boy soğan
-1 Yemek kaşığı salça
-Tuz,pulbiber,kekik
YAPIMINA GELİNCE:
4 yemek kaşığı kızgın yağda eti kavuralım.Küçük doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı ilave edip kavurmaya devam edelim.Salçayı ilave edelim.Yeteri miktarda su ilave ettikten sonra kaynamaya bırakalım. Suyumuz kaynayınca küçük doğranmış ayvayıda yemeğimize katalım..pişmeye bırakalım.Piştikten sonra tuzunu ve baharatları ilave edip yemeğimizi ocaktan alalım.İsteğe göre pirinç pilavı veya bulgur pilavı ile servis yapalım.Yanında salatada iyi gidiyor
RESİM EKLEMEDE BİR SORUN VAR. SORUN DÜZELİNCE HEMEN EKLEYECEĞİM.
Canım merhaba:)) Kurban Bayram Yemekleri Etkinliği için bende Pirzola Taçlı Domtesli Pilav yaptım beğenmen dileğiyle... sevgilerimle...
YanıtlaSileminimki çok güzel olmuştur.yapanların ellerine sağlık. yiyenlere afiyet bal şeker olsun diyorum sevgilerimle.
YanıtlaSil