31. TARİFİN ADI: ET KAVURMA
GÖNDEREN : AHSEN58
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .
malzemeler
İstenildiği kadar kuşbaşı et
1,,5 – 2 su bardağı sıcak su
½ çay bardağı sıvıyağ
İstenirse soğan
Tuz, kekik
yapılışı
Bir tencereye etleri koyun.
Et bıraktığı suyunu çekene kadar kavurun.
1,5 – 2 su bardağı sıcak su koyun.
kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
İndirmeye yakın sıvıyağ ve tuz gezdirin ve bir iki çevirin afiyet olsun
Çok severim ama acayip enerji verıyo bana : ) bi saat koşasım geliyo yedikten sonra : ))
YanıtlaSilSevgiler, Hülya
etleri yaktınmı yoksa ahsen? neden sıyah görünüyorlar.köfte soslu karnıyarık sa ilginç ve güzel görunuyor deniycem.hayırlı günler.
YanıtlaSil