4 Aralık 2010 Cumartesi

ET KAVURMA

31. TARİFİN ADI: ET KAVURMA
     GÖNDEREN :  AHSEN58

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ .

malzemeler

İstenildiği kadar kuşbaşı et
1,,5 – 2 su bardağı sıcak su
½ çay bardağı sıvıyağ
İstenirse soğan
Tuz, kekik


yapılışı
Bir tencereye etleri koyun.


Et bıraktığı suyunu çekene kadar kavurun.


1,5 – 2 su bardağı sıcak su koyun.


kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.


İndirmeye yakın sıvıyağ ve tuz gezdirin ve bir iki çevirin afiyet olsun

2 yorum:

  1. Çok severim ama acayip enerji verıyo bana : ) bi saat koşasım geliyo yedikten sonra : ))
    Sevgiler, Hülya

    YanıtlaSil
  2. etleri yaktınmı yoksa ahsen? neden sıyah görünüyorlar.köfte soslu karnıyarık sa ilginç ve güzel görunuyor deniycem.hayırlı günler.

    YanıtlaSil