22 Kasım 2011 Salı

MEKSİKA FASULYESİ SALATASI


Yine davet soframdan çok beğenilen bir leezeti sizleler paylaşmak istiyorum. Çok güzel ve hafif bir salata oluyor.

Malzemeler:

1 kutu konserve meksika fasülyesi
1 kutu konserve mısır
1 kavanoz garnitür
salatalık turşusu
biraz dereotu
biraz maydanoz
2- 3 dalyeşil  soğan

Sosu için:


zeytinyağ,limon,tuz, 1 tatlı kaşığı mayonez

Yapılışı:

salatalık turşusu, dereotu, maydanoz, yeşil soğan küp küp doğrayıp diğer malmemelerle karıştırılır.
sos malzemesini karıştırıp salatamıza ilave edelim.  Yaklaşık 1 saat kadar dinlendirilir ki sosu iyice çeksiz. İşte bu kadar kolay ve lezzetli bir salata.
AFİYET OLSUN.

16 yorum:

  1. çok severim canım.yeterki salata olsun bana.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım salatanın her haline bayılı
    rım çok şık ve leziz ellerine sağlık öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. cok hafif bir tarif gercekten cok begendim...sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık tatlım cidden nefis bir salata oluyor geçenlerde bir toplantıda tattım bende:)en kısa zamanda deneyip yayınlamak istiyorum:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Salatanın her türlüsünü severim ellerine sağlık,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. rengarenk, çok hoş:)
    ellerine sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. bir ben kaldım bu salatayı yapmayan sanırım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. eline sağlık özlemcim...marifetli kardeşim.şifalar olsun yiyenlere.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. eline sağlık özlemcim nefis gözüküyor:) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı görünüyor.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. º°♥❤ Olá!...
    ❤ Passei para uma visitinha.
    ❤ A salada é colorida e saborosa.
    º°❤ Beijinhos do Brasil

    YanıtlaSil
  12. Bende yapmadim ama her gördügümde yapmak isterim hafif besleyici nefis olmus salataniz elinize saglik

    YanıtlaSil
  13. Ellerıne saglık canım . çok iştah acıcı gozukuyor :) sevgiler,

    YanıtlaSil
  14. Özlem merhaba, Bende Mersin'de oturuyorum :)) Bu günlerde meksika fasulyeli salata tarifi arıyordum üstelik.. Tarif için teşekkürler.
    Nejla

    YanıtlaSil