23 Ağustos 2010 Pazartesi

IZGARADA LEVREK

Dün iftar yemeğimizi eşim hazırladı. Izgarada levrek yaptı. çok güzeldi. Sevgili eşim ellerine sağlık.
IZGARADA LEVREK
2 adet levrek
yeşil biber
domates
kuru soğan
az sıvıyağ
tuz

Izgarayı tepsi yağlar gibi yağladı. Üzerine balıkları dizdi. Biber, soğan domatesleri halka şeklinde dilimledi ve balıkların üzerine dizdi. yarım saatte pişti. Ama harikaydı.  tavsiye ederim.

12 yorum:

  1. eşinin ellerine sağlık nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Canım harika bir görüntü ellerine sağlık öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Balığı çok severim, hele ızgara da olursa...
    Bereket, bolluk iftar sofralarınızdan eksik olmasın inşallah...
    Ellerinize sağlık, sevg iler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba eşinin ellerine sağlık.Blogunu izlemeye aldım bende beklerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. deryacım, teşekkürler
    dokuzuncubulut, biz ilk defa ızgarada yaptık çok güzeldi hatta muhteşemdi.
    yemekaşkı, teşekküürler
    anneanneminyemekler, teşkkürler gerçektende nefisti.
    faoş ablacım, teşekkür ederim. beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için.

    YanıtlaSil
  6. ben bu ızgarayı taa türkiyeden taşıdım o kadar güzel birşey ki arada bende yaparım hele o kızarttığı ekmeklerin tadına doyum olmuyor
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. yemekbiraşk, arkadaşım valla iyiki almışız. ekmek nasıl kızartyorsun? bu ızgarayla başka neler yapılabiliyor. bana neler tavsiye edebilirsin?

    YanıtlaSil
  8. balık şahane canım ellerinize sağlık afiyet bal olsun

    YanıtlaSil
  9. oy oy hiç dayanamam balığa. ellerine sağlık,nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
  10. süper görünüyor canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil