Dün iftar yemeğimizi eşim hazırladı. Izgarada levrek yaptı. çok güzeldi. Sevgili eşim ellerine sağlık.
IZGARADA LEVREK
2 adet levrek
yeşil biber
domates
kuru soğan
az sıvıyağ
tuz
Izgarayı tepsi yağlar gibi yağladı. Üzerine balıkları dizdi. Biber, soğan domatesleri halka şeklinde dilimledi ve balıkların üzerine dizdi. yarım saatte pişti. Ama harikaydı. tavsiye ederim.
eşinin ellerine sağlık nefis görünüyor.
YanıtlaSilCanım harika bir görüntü ellerine sağlık öpüyorum...
YanıtlaSilBalığı çok severim, hele ızgara da olursa...
YanıtlaSilBereket, bolluk iftar sofralarınızdan eksik olmasın inşallah...
Ellerinize sağlık, sevg iler.
ellerinize sağlık..
YanıtlaSilNefis olmuş.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilMerhaba eşinin ellerine sağlık.Blogunu izlemeye aldım bende beklerim.Sevgiler...
YanıtlaSilderyacım, teşekkürler
YanıtlaSildokuzuncubulut, biz ilk defa ızgarada yaptık çok güzeldi hatta muhteşemdi.
yemekaşkı, teşekküürler
anneanneminyemekler, teşkkürler gerçektende nefisti.
faoş ablacım, teşekkür ederim. beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için.
ben bu ızgarayı taa türkiyeden taşıdım o kadar güzel birşey ki arada bende yaparım hele o kızarttığı ekmeklerin tadına doyum olmuyor
YanıtlaSilsevgiler..
yemekbiraşk, arkadaşım valla iyiki almışız. ekmek nasıl kızartyorsun? bu ızgarayla başka neler yapılabiliyor. bana neler tavsiye edebilirsin?
YanıtlaSilbalık şahane canım ellerinize sağlık afiyet bal olsun
YanıtlaSiloy oy hiç dayanamam balığa. ellerine sağlık,nefis görünüyor..
YanıtlaSilsüper görünüyor canım ellerine sağlık
YanıtlaSil