28 Temmuz 2012 Cumartesi

GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE


İftar sofralarımız için yine çok şık bir yemek. yanında pirinç pilavı ve cacıkla süper oluyor.

Malzemeler:

tavuk göğsü
1 adet kuru soğan
1 adet domataes
yarım kavanoz garnitür
biber salçası
zeytinyağ
tuz
karabiber
pul biber

Yapılışı:

İlk olarak soğanlar yemeklik doğranır zeytinyağında kavrulur. İçine salça eklenir, kavrulur. Yıkanmış ve küp küp doğranmış tavuklar eklenir kavrulur.  Küp küp doğranmış domates eklenir kavrulur. Üzerine su eklenir çok fazla olmasın, baharatlar eklenir, tuzu atılır pişmeye bırakılır. çok sulu kalmasın benimki biraz suluydu siz isterseniz suyunu daha az bırakabilirsiniz.

Çok basit ve pratik bir yemek .

AFİYET OLSUN.

5 yorum:

  1. yanında pilavla harika olur canım.nefis olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. pratik ama herkesçe sevilen bir lezzet ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. çok lezzetli görünüyor..ellerine sağlık canımm..sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Garnitür ne zaman eklenio ya? :/

    YanıtlaSil
  5. eee nerde bunun garnitürü :-\

    YanıtlaSil