11 Nisan 2013 Perşembe
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
Buzlukta son kalan barbunya ile sebzeli tavuk sotenin yanına yaptığım zeytinyağlı barbunyam. Soğuk soğok limonlu ohhh mis mis.
Malzemeler:
Yeteri kadar barbunya
1-2 havuç
domates salçası
az biber salçası
zeytinyağ
limon
maydonoz
Yapılışı:
Babunyaları biraz haşlayın. Suyunu dökün. Bir tencerede zeytinyağında yuvarlak doğranmış havuçları soteleyin. içine salçaları ekleyin kavurun. Barbunya, su, ve tuzunu ve azda şeker ekleyip pişmeye bırakın. Son 5 dakika kala limonunu sıkıp kaynayınca altını söndürün. Maydanozla süsleyip soğuk soğuk servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Çok severim ellerine sağlık.
YanıtlaSilçok severim.ellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilÖzlemciğim ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilçok severim zeytinyağlı barbunyayı..
harika görüünyor..
sevgiler..
Ellerinize sağlık
YanıtlaSilçook severim canım.
YanıtlaSileline sağlık:)
buzluktakileri bitirmek lazım yeniler için yer açalım :)
YanıtlaSilellerine sağlık nefis olmuş :)
Kim sevmez
YanıtlaSilEllerine sağlık
İyi hafta sonları