11 Mayıs 2012 Cuma

TEŞEKKÜRLER GELİBOLU-17


Bugün o kadar çok mutluyum ki anlatamam. Beni çok sediğim ve bu sıcak ortamdan tanıdığım sevgili ablam gelibolu17 aradı. Beni merak etmiş. Telefonda o sıcacık sesini duyunca o kadar mutlu oldum ki anlatamam. İyiki bu blogumu açmışım ve iyiki seni tanımışım ablacım.

Birde bana sürekli yorum bırakan çok değerli bir arkadaşım daha var. o da beni çok merak etmiş. bir-kase-lezzet. canım dostum sanada çok teşekkür ederim. yorumların beni çok rahatlatıyor.

İYİKİ VARSINIZ.

8 yorum:

  1. CANIM NE DEMEK BİZ NİÇİN VARIZ BEN BURADA GERÇEK DOSTLUK İÇİN VARIM..
    BU GÜNKÜ BANA GELEN MESAJI SANA GÖNDERİYORUM...

    Mutluluk insanı tatlı yapar.....
    Başarı ışıltı yapar....
    Zorluklar güçlü yapar....
    Hüzün insanı insan yapar...
    Yenilgi mütevazi yapar...
    ASLA'' NEDEN BEN''
    Diye sormasın....
    Ne olacaksa zaten olur....

    SAYGILAR CANIM...

    YanıtlaSil
  2. canım benim ya gerçekten sesini duyduğuma bende o kadar çok sevindimki anlatamam çok memnıun oldum,gene arıyacağım inşallah fırsat buldukça,bıcır bıcır neşeli bir sesle karşılaşmak çok hoş,yıllardır burda birbirimizin sesini duymadan,yüzünü görmeden bir şeyler paylaşıyoruz,burada dinleniyoruz,bişeyler öğreniyoruz ve böylesi güzel dostluklar kurunca daha bir zevkle bloglarımıza sarılıyoruz,,,,teşekkür ederim güzel sözlerin için,iyiki varsın öpüyorum selamlar olsun...

    YanıtlaSil
  3. demliğini göndermiş aras kargo ile porselen dün sordum senden sonra gönderdim kargoya isterse telefon falan etsin demişti,bir sor istersen senin ordaki aras kargoya bende merak ettim niye gelmediğini,,,

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca güller için çok teşekkürler aldım masamın üstüne koydum,çok severim gülleri ben,

    YanıtlaSil
  5. tamam canım sevindim geldiğine hadi bakalım sana zahmet olacak ama gider alırsın artık,kırılmaz ya benimkini çok güzel sarmıştı sağlam geldi sizinkileride öyle yapcaktı,inşallah sağlamdır,oda merak ediyor,artık habermi verirsin geldi diye yoksa bize içinde çaymı ikram edersin bilemiyorum :)güle güle kullan şimdiden :)

    YanıtlaSil
  6. inşallah canım ya kısmet olursa neden olmasın :) hem çay kahve bahane gönüller bir olsun dimi :)

    ara istersen telefonu vardır kargoda yoksa ben veririm sana telefonunu,sayfandada duyurursun demliğinin geldiğini herkes görsün,porselen demlik forumada ekleriz,,,güzel şeyler bunlar :)

    YanıtlaSil
  7. CANIM BEN GELDİM...
    BENDE SENİN YAZILARINI OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDIM
    YÜREĞİNE SAĞLIK
    :)

    YanıtlaSil