18 Temmuz 2013 Perşembe
MAKARNA (KAVURARAK)
Günaydınlar. Makarnayı iftarınız için bir de bu şekilde pişirmeye ne dersiniz. Tereyağlı suyu dökülmediği için vitaminide içinde. besleyici.
Malzemeler:
istenilen ölçüde makarna
tereyağ
sıvıyağ
su
Yapılışı:
Tencereye tereyağ, sıvıyağ makarna konularak kavrulur. Rengi dönünce üzerine kaynamış su ve tuz ilave edin. burada önemli olan suyu çok olmasın üzerine çıkacak ölçüde olmalı. Bir daha ki yaptığımda sizler için ölçeceğim. İsterseniz tavuk bulyon da ekleyebilirsiniz. Tercih size kalmış. Makarnayı suyunu çekince servise hazırdır.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder