26 Kasım 2014 Çarşamba

KAPUSKA


İlk defa yaptım ve lezzetine bayıldığım bir tat oldu. Lahana sarması yaptıktan sonra kalan parçaları kavurdum. İster sarımsaklı yoğurtla ister sade olarak yiyebilirsiniz. İki türlü de güzel. Hafif de acılı olursa süper olur.

Malzemeler:
Lahana
kuru soğan
sarımsak
biber salçası
maydonoz

Yapılışı:
Soğan ve sarımsak kavrulur. Salça eklenir, ince kıyılmış lahana, pul biber de eklenir ve güzelce kavrulur. Altını söndürdükten sonra maydonoz serpilir. 


AFİYET OLSUN.

2 yorum:

  1. Hiç yapmadım,hiç yemedim:)tavsiyenle denenecek tatlım,ellerine sağlık Sibel Y.

    YanıtlaSil
  2. çok severim canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil