Günaydınlar. Patates püresini hazırladıktan sonra fırına verdim. Harika oldu. Birde böyle deneyin derim. Et yemeklerinin yanına çok yakışan enfes bir lezzet.
Malzemeler:
3-4 patates
1 yemek kaşığı tereyağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı konserve mısır
tuz
karabiber
Üzeri için: Kaşar peyniri rendesi
Yapılışı:
Patatesler haşlanır. be güzelce ezilir. İçine sıcakken tereyağ eklenip karıştırılır. Süt, tuz isteğe göre karabiber, mısır eklenir , güzelce karıştırılır. Borcama yayılır. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpilir. Üzeri kızarınca fırından alınır.
AFİYET OLSUN.
kesinlikle seveceğim bir tat,
YanıtlaSilellerinize sağlık,
nefis gözüküyor..
çok lezzetli ve pratik bir patates püresi olmuş.
YanıtlaSilşahane bir yardımcı yemek ellerinize sağlık