Buzlukta son kalan barbunya ile sebzeli tavuk sotenin yanına yaptığım zeytinyağlı barbunyam. Soğuk soğok limonlu ohhh mis mis.
Malzemeler:
Yeteri kadar barbunya
1-2 havuç
domates salçası
az biber salçası
zeytinyağ
limon
maydonoz
Yapılışı:
Babunyaları biraz haşlayın. Suyunu dökün. Bir tencerede zeytinyağında yuvarlak doğranmış havuçları soteleyin. içine salçaları ekleyin kavurun. Barbunya, su, ve tuzunu ve azda şeker ekleyip pişmeye bırakın. Son 5 dakika kala limonunu sıkıp kaynayınca altını söndürün. Maydanozla süsleyip soğuk soğuk servis yapın.
Çok severim ellerine sağlık.
YanıtlaSilçok severim.ellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilÖzlemciğim ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilçok severim zeytinyağlı barbunyayı..
harika görüünyor..
sevgiler..
Ellerinize sağlık
YanıtlaSilçook severim canım.
YanıtlaSileline sağlık:)
buzluktakileri bitirmek lazım yeniler için yer açalım :)
YanıtlaSilellerine sağlık nefis olmuş :)
Kim sevmez
YanıtlaSilEllerine sağlık
İyi hafta sonları