30 Eylül 2013 Pazartesi

TOST EKMEĞİ PİZZASI


Günaydınlar efendim. Nasılsınız? Valla ben bu aralar çok heyecanlıyım. Bayramdan sonra Star tv Soframız programı çekimine katılacağım inşallah. Çekim maceralarımı ve yayın tarihini mutlaka sizlerle paylaşırım dostlarım. Takipte kalın derim. Tatil dönüşü temizlik derken yine bir süre sizleri yalnız bıraktım. İş çok. Allah yardımcımız olsun Rabbim işlerimizi kolaylar.
bugün sizlere dün sabah kahvaltısı için yapmış olduğum kolay bir o kadar da pratik bir lezzet sunmak istedim. Çocukların ve büyüklerin pazar kahvaltısına hayır diyemeyeceği bir lezzet. 

20 Eylül 2013 Cuma

BOLU BEYİ ÇORBASI


Günaydın hayırlı cumalar diyerek bugünkü yazımıza başlıyorum. Artık havalar serinlemeye başladı çorba arayışları başladı. Kendimden de bir şeyler katarak yaptığım çorbam içinizi ısıtacak nefis bir çorba.

19 Eylül 2013 Perşembe

TEREYAĞLI PUL BİBERLİ YUMURTA


Günaydınlar sabah kahvaltılarınız için babamın usulü pul biberli yumurta ile karşınızdayım. kahvaltıya oturmadan evvel sizlerle paylaşayım dedim. Evlenmeden önce kahvaltıda özellikle babamın bu şekilde pişirmiş olduğu yumurtadan isterdim. nefis yapardı. annem de çayı demlerdi kardeşimle oh ekmeği bana bana yerdik.

tereyağı kızdırılır ve içine pul biber atılır. yumurtalar kırılır ve sarısı tam pişmeyecek şekilde pişirilir. sonrada ekmeği batıra batıra yenir.

AFİYET OLSUN.

17 Eylül 2013 Salı

TATİL DÖNÜŞÜ ve ZEYTİNYAĞLI SANDAL


Günaydın ve hayırlı sabahlar diyerek bugünkü yazımıza başlıyorum. Tatil bitti ve bende hemen bloğumu güncelleyeyim dedim. Çok özledim sizleri. Yokluğumda beni ziyaret edip mesaj bırakan tüm dostlarımdan Allah razı olsun. İyi ki varsınız.